Főoldal

A FÁMA Könyvkereskedelmi kft 1993-ban alakult, jelenleg is családi vállalkozásként működik. Általános profilú könyv kiskereskedelmet folytatunk. Célunk, hogy e dinamikusan fejlődő, élénk kulturális élettel rendelkező kisváros polgárait a lehetőségeinkhez képest minél magasabb színvonalon lássuk el olvasnivalóval.

Gödöllőn, a Szabadság tér 9. szám alatt, a város főterén 1995-ben nyitottuk meg üzletünket, amely azóta - reményeink szerint - a város kulturális életének apró, de állandó részévé vált.

Ha Ön régi vásárlónk, ezen a helyen is szeretnénk megköszönni, hogy érdeklődésével, vásárlásaival megtisztelte könyvesboltunkat. Amennyiben csak erről az internetes oldalról szerzett tudomást üzletünkről, reméljük, hogy egyszer személyesen is találkozhatunk.

Nem áll szándékunkban, hogy internetes kereskedést folytassunk, ezért ilyen lehetőséget ne keressen a honlapon. Mindazonáltal, ha egy konkrét könyv iránt érdeklődik, nagyon szívesen állunk rendelkezésére annak beszerzésében. Ebben az esetben küldjön e-mailt vagy Skype üzenetet címünkre.

Ha megnyerte tetszését boltunk és honlapunk, legyen látogatónk a valós és az elektronikus világban. Bármilyen észrevételét, kérdését, kérését várjuk bármelyik elérhetőségünkön.