A FÁMA Könyvkereskedelmi kft 1993-ban alakult, jelenleg is családi vállalkozásként működik. Általános profilú könyv kiskereskedelmet folytatunk két - gödöllői és aszódi - könyvesboltunkban. Célunk, hogy e két dinamikusan fejlődő, élénk kulturális élettel rendelkező kisváros polgárait a lehetőségeinkhez képest minél magasabb színvonalon lássuk el olvasnivalóval.
Gödöllőn, a Szabadság tér 9. szám alatt (a COOP áruházzal szemben) 1995-ben nyitottuk meg üzletünket, amely azóta - reményeink szerint - a város kulturális életének apró, de állandó részévé vált.


Ha Ön régi vásárlónk, ezen a helyen is szeretnénk megköszönni, hogy érdeklődésével, vásárlásaival megtisztelte könyvesboltjainkat. Amennyiben csak erről az internetes lapról szerzett tudomást üzleteinkről, reméljük, hogy egyszer személyesen is találkozhatunk.


Néhány szó a honlaprólHa megnyerte tetszését boltunk és honlapunk, legyen látogatónk a valós és az elektronikus világban. Bármilyen észrevételét, kérdését, kérését várjuk e-mail címünkre.